Heroes (2018)In Café Lellebel werd in 2018 een expositie gehouden van 82 portretten van mensen uit de dragwereld en de transgenderscene die veelal vergeten zijn of van mensen waarvan velen nooit hebben gehoord, omdat het mensen betreft die liever op de achtergrond blijven.

Mensen als Miss Thandi, Prinses Lesley, Daisy Dynamite, Sally Bowles, Hellun Zelluf, ome Joop Peters, Aäicha Bergamin, Jet lag, Corry Broccoli, Bronja & Thea Jongejans, Mikel Haman, Fabiolo & Yvon Kraaijeveld. Ook de mensen die Hans Wijtenburg zelf vereert en van wie hij veel heeft opgestoken en volgens Hans niet mochten ontbreken, mensen van de Lellebel zelf, mensen die hebben meegewerkt aan de musical Lellebel, uitstapjes en andere evenementen of achter de bar hebben gestaan en een luisterend oor boden aan de gasten die net uit de kast komen en in de Lellebel hun heil vonden. In die gezellige mengelmoes van diversiteit bevinden zich ook talloze artiesten die soms belangeloos optreden en die horen bij de incrowd van de Lel.
Daarnaast konden ook de belangrijkste mensen in de transgenderscene in Amsterdam van toen en nu niet worden overgeslagen. Daarbij stond Hans voor moeilijke keuzes: wie zijn voor mij en de Lellebel nu de échte heroes en besloot hij zo weinig mogelijk mensen uit te sluiten. “Iedereen heeft zijn waarde voor onze gemeenschap en voor de dierbare veilige haven Lellebel”. Deze expositie was voor Hans een soort van proeftuin voor het Transgendermuseum i.o. gewijd aan 28 onderwerpen die zijn vastgesteld en die iets vertellen over de boeiende wereld van Transgenders.(bron: Voorwoord bij de expositie)